Política de privadesa

Informació bàsica sobre Protecció de Dades
Responsable: Base Assistència i Assessorament Consultors, S.L.
Finalitat: Gestió de currículum vitae per a licitacions a contractes públics
Legitimació: Consentiment exprés
Destinataris: Tant a Organismes Multilaterals com a Administracions Públiques Espanyoles
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional
Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a les clàusules annexes que es troben a https://baaconsultors.com

A Base Assistència i Assessorament Consultors SL treballem per oferir-te a través del nostre website la millor experiència possible. En alguns casos, cal demanar informació per aconseguir-ho. Ens importa la teva privadesa i creiem que hem de ser transparents al respecte.

Per això, i a efectes del que preveu el REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016 (d’ara endavant, “RGPD”) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades; SL informa a l’usuari que, com a responsable del tractament, incorporarà les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris en un fitxer automatitzat.

El nostre compromís comença per explicar-te el següent:

 • Es recullen les vostres dades perquè l’experiència d’usuari millori, atenent els vostres interessos i necessitats.
 • Som transparents en relació amb les dades que obtenim sobre tu i la raó per la qual ho fem.
 • La nostra intenció és oferir-te la millor experiència possible. Per això, quan fem servir la teva informació personal ho farem sempre complint la normativa, i quan sigui necessari, sol·licitarem el teu consentiment.
 • Entenem que les teves dades et pertanyen. Per tant, si decideixes no autoritzar-nos a processar-los, pots sol·licitar-nos que deixem de tractar-los.
 • La nostra prioritat consisteix a garantir la vostra seguretat i tractar les vostres dades d’acord amb la normativa europea.

Si vols obtenir més informació sobre el tractament de les teves dades, consulta els diferents apartats de la política de privadesa que es troben a continuació:

Qui és el responsable del tractament de les vostres dades personals?

Identitat: Base Assistència i Assessorament Consultors SL (“BAa Consultors” en endavant)
Domicili social: Carrer Mallorca 272, 3a planta, 08037 – Barcelona
CIF núm.: B63482400
Email: baaconsultors@baaconsultors.com

BAa Consultors ha designat un Delegat de Protecció de Dades o una persona de contacte interna dins de la seva organització. Si vols fer una consulta en relació amb el tractament de les teves dades personals, pots posar-te en contacte amb ell mitjançant el correu baaconsultors@baaconsultors.com

Quines dades personals recopilem?

Les dades personals que l’usuari pot arribar a proporcionar són totes aquelles que aquest hagi recollit al seu currículum vitae, pertanyent aquestes a les categories següents:

 • Dades de caràcter identificatiu.
 • Dades acadèmiques i professionals.
 • Detalls de feina.

Per què i per què tractem les teves dades?

A BAA Consultors tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb les finalitats següents:

 • Gestionar els currículums que els usuaris ens envien per a licitacions a contractes públics.
 • Gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licitin.
 • En alguns casos caldrà facilitar informació a les autoritats o terceres empreses per motius d’auditoria, així com manejar dades personals de factures, contractes i documents per respondre a reclamacions de clients o de les administracions públiques.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

El tractament de les teves dades es pot fonamentar en les bases legals següents:

 • Consentiment de l’interessat per a l’assessorament en consultes en línia, per als formularis de contacte, les sol·licituds d’informació.
 • Compliment d’obligacions legals per a prevenció del frau, comunicació amb autoritats públiques i reclamacions de tercers.

Quant de temps conservem les teves dades?

El tractament de les dades amb les finalitats descrites es mantindrà durant el temps necessari per complir amb la finalitat de la recollida, així com per al compliment de les obligacions legals que es derivin del tractament de les dades.

A quins destinataris es comuniquen les teves dades?

En alguns casos, només quan sigui necessari, BAa Consultors proporcionarà dades dels usuaris a tercers. No obstant això, mai no es vendran les dades a tercers. Els proveïdors de serveis externs (per exemple, el hosting de la nostra Base de Dades) amb els quals treballem poden fer servir les dades per proporcionar els serveis corresponents, però, no faran servir aquesta informació per a fins propis o per a cessió a tercers.

BAA Consultors procura garantir la seguretat de les dades personals quan s’envien fora de l’empresa i s’assegura que els tercers proveïdors de servei respecten la confidencialitat i tenen les mesures adequades per protegir les dades personals. Aquests tercers tenen l’obligació de garantir que la informació es tracta d’acord amb la normativa de privadesa de dades.

En alguns casos, la llei pot exigir que es revelin dades personals a organismes públics o altres parts, només es revelarà allò estrictament necessari per al compliment d’aquestes obligacions legals.

Les dades personals obtingudes també podran ser compartides amb altres empreses del grup.

On s’emmagatzemen les dades?

Amb caràcter general, les dades s’emmagatzemen dins de la UE. Les dades que s’enviïn a tercers que no pertanyin a la UE, ens assegurarem que ofereixin un nivell de protecció el seu client, ja sigui perquè compten amb Normes Corporatives Vinculants (BCR) o perquè s’hagin adherit al Privacy Shield.

Quins drets t’hi assisteixen i com els pots exercir?

Pots dirigir les teves comunicacions i exercitar els teus drets mitjançant una petició al següent correu electrònic: baaconsultors@baaconsultors.com

En virtut del que estableix el RGPD pots sol·licitar:

 • Dret d’accés: podeu demanar informació d’aquelles dades personals que disposem sobre tu.
 • Dret de rectificació: pots comunicar qualsevol canvi a les teves dades personals.
 • Dret de supressió i oblit: pots sol·licitar l’eliminació previ bloqueig de les dades personals.
 • Dret de limitació al tractament: suposa la restricció del tractament de les dades personals.
 • Dret d’oposició: pots retirar el consentiment del tractament de les dades, oposant-se que se segueixin tractant.
 • Dret a la portabilitat: en alguns casos, pots demanar una còpia de les dades personals en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica per transmetre-les a un altre responsable.
 • Dret a no ser objecte de decisions individualitzades: pots sol·licitar que no es prenguin decisions que es basen únicament en el tractament automatitzat, incloent l’elaboració de persones, que produeixi efectes jurídics o afecti significativament l’interessat.

En alguns casos, es podrà rebutjar la sol·licitud si sol·liciteu que s’eliminin dades necessàries per al compliment d’obligacions legals.

Així mateix, si tens alguna queixa sobre el tractament de les dades, pots presentar una reclamació a l’autoritat de protecció de dades.

Qui és el responsable de l’exactitud i veracitat de les dades facilitades?

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant BAa Consultors de qualsevol responsabilitat sobre això. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades.

BAa Consultors no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d’elaboració pròpia i de les quals s’indiqui una altra font, per la qual cosa tampoc no assumeix cap responsabilitat quant a hipotètics perjudicis que es puguin originar per l’ús d’aquesta informació.

BAa Consultors es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web i fins i tot pot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació. S’exonera BAa Consultors de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogués patir l’usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per RdCdental sempre que procedeixi de fonts alienes a aquesta.

Així mateix, l’usuari certifica que és major de 14 anys i que té la capacitat legal necessària per a la prestació del consentiment pel que fa al tractament de les dades de caràcter personal.

Quines mesures de seguretat apliquem per protegir les dades personals?

BAa Consultors ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades personals legalment requerides, i procura instal·lar aquells altres mitjans i mesures tècniques addicionals al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades a BAa Consultors.

BAa Consultors no és responsable d’hipotètics danys o perjudicis que puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a BAa Consultors; de retards o bloquejos en l’ús del present sistema electrònic causats per ciències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues al Centre de Processos de Dades, al sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de BAa Consultors. Això no obstant, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

Com utilitzem les galetes?

El lloc web de BAa Consultors utilitza cookies, a l’efecte d’optimitzar i personalitzar la seva navegació. Les galetes són fitxers físics d’informació que s’allotgen al mateix terminal de l’usuari, la informació recollida mitjançant les galetes serveix per facilitar la navegació de l’usuari pel portal i optimitzar l’experiència de navegació. Les dades recopilades mitjançant les cookies poden ser compartides amb els seus creadors, però en cap cas la informació obtinguda per aquestes no serà associada a dades personals ni a dades que puguin identificar l’usuari.

Es pot modificar la política de privadesa?

Aquesta política de privadesa es pot modificar. Et recomanem que revisis la política de privadesa amb certa periodicitat.