La Companyia

Base Assistència i Assessorament Consultors SL és una consultora d’assistència tècnica amb seu a Barcelona especialitzada en la gestió de projectes internacionals.

Té una àmplia experiència en la prestació de serveis de consultoria per a la formulació, implementació i avaluació de projectes finançats per organismes multilaterals així com en serveis d’assessorament a entitats públiques i privades per a la licitació, gestió i justificació tècnica i administrativa de projectes amb finançament europeu.

Seu a Barcelona i Costa Rica

El seu equip multidisciplinari està especialitzat en gestió de projectes i té formació en ciències jurídiques i socials, gènere i avaluació de projectes, amb capacitat per prestar els seus serveis en anglès, espanyol, francès, italià, portuguès i català.

Disposa així mateix d’una àmplia xarxa de consultores i consultors externs que cobreixen tots les àrees d’actuació dins dels nostres sectors d’especialització: democratització i governabilitat, drets humans, gènere, desenvolupament econòmic i social, infraestructures i comunicació, entre d’altres.

BAa té una oficina a Amèrica Central, a San José, Costa Rica. Des d’aquesta delegació es coordinen tots els projectes a Amèrica Llatina i el Carib, garantint-ne la gestió amb seguiment eficaç i puntual en totes les fases del cicle del projecte.
BAa Consultors ha certificat el seu sistema de gestió conforme a la Norma de Sistema de Gestió de Qualitat ISO 9001:2015 per DNV GL. El seu camp l’aplicació és a consultoria d’assistència tècnica especialitzada en formulació, avaluació i gestió de projectes.