BAa

B.A.a CONSULTORS és una consultora d'assistència tècnica, amb seu a Barcelona, especialitzada en la prestació de serveis de formulació, execució, seguiment, avaluació i administració de programes i projectes per a organitzacions bilaterals i multilaterals en el sector de la cooperació internacional pel desenvolupament.

Va ser fundada l'any 2001 per BAa Advocats (www.baa-advocats.com), des del compromís de la defensa i la promoció dels drets humans.

Ha implementat més de 100 projectes a Europa, Amèrica Llatina i Carib, Àfrica, Àsia i Pacífic, col·laborant regularment amb la Comissió Europea a través d'EuropeAid, tant en contractes marc com en licitacions a projectes d'Assistència Tècnica Internacional.

BAa compta amb un equip multidisciplinari amb formació en ciències jurídiques, polítiques i socials que presta els seus serveis en anglès, espanyol, francès, italià, portuguès i català. Disposa així mateix d'una àmplia xarxa de consultors externs en les seves àrees d’especialització.

BAa té una oficina registrada a Amèrica Central a San José, Costa Rica. Des d'aquesta delegació es coordinen tots els projectes a Amèrica Llatina i Carib, el que permet dur a terme un backstopping efectiu garantint un seguiment proper i puntual de totes les fases del cicle de projecte.